schermafbeelding-2016-10-19-om-17-08-46

Feedback van deelnemers tijdens de Week van Inspiratie

De mensheid heeft haar kennis en ervaring generatie op generatie doorgegeven door verhalen te vertellen. Doordat mensen duizenden jaren naar verhalen hebben geluisterd, is het verhaal in ons DNA terecht gekomen. Verhalen verbinden en inspireren ook jouw klanten en medewerkers. Welke waarde levert jouw organisatie aan jouw klanten en de maatschappij? En wat is het verhaal dat jouw medewerkers vertellen over hun organisatie?

Druk bezochte workshop storytelling tijdens Sprout Challenger Day

Druk bezochte workshop storytelling tijdens Sprout Challenger Day

In deze workshop gaan de deelnemers de missie van jouw organisatie zo verwoorden, dat klanten er onderdeel van willen zijn. Ze starten met een brede blik op de waarde die jouw organisatie levert en de waarden waar jullie voor staan. Vervolgens vertalen ze dit naar de woorden die hen zullen helpen in gesprekken met klanten, op social media en zelfs met hun vrienden en familie. Door de workshop samen met jouw collega’s te volgen ontdekken en versterken jullie de verhalen die er al zijn en wordt de organisatiecultuur verder versterkt.

Aanpak workshop Storytelling
In een ontspannen sfeer werkt de groep op interactieve wijze stapsgewijs aan hun eigen verhaal. In het eerste deel van de sessie wordt gezamenlijk gezocht naar de waarde die aan klant en maatschappij wordt geleverd. Daarna worden de verhalen geschreven aan de hand van een eenvoudige en effectieve storytelling techniek, de de Pixar Pitch. Tijdens de workshop wordt veel gewerkt in kleine groepjes, zodat er veel kruisbestuiving plaats kan vinden. Aan het einde van de workshop worden de verhalen van de deelnemers aan elkaar voorgedragen.

Deze workshop is ontworpen voor een dagdeel, maar er is een ook een korte, turbo versie voor op congressen in een klein uur. Meer informatie? Stuur me je een email.

Ivo Nederpelt, Senior Consultant en Projectleider – Winkelman Van Hessen: Glenn is als trainer een vaste waarde geworden voor de Week van Inspiratie. Binnen dit concept geeft hij verschillende, korte opleidingen rondom leiderschap en storytelling. Glenn behoort steevast tot de best beoordeelde trainers door de deelnemers die zijn enthousiaste en zeer persoonlijke aanpak waarderen. Zijn trainingen zijn voor veel deelnemers een eye-opener en geven concrete actiepunten waar ze na afloop mee aan de slag kunnen.