WORKSHOP RADIO MAKEN

IMG_2694Tijdens de workshop radio maken, kun jij in de studio van New Business Radio met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van de presentatoren van New Business Radio verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma. In deze radio workshop bedenken jullie het thema van het programma, nodigen jullie interessante gasten uit jullie netwerk uit voor de uitzending en schrijven jullie de aankondigingen en interview vragen. En dan is het Showtime, de eerste jingle start en vanaf nu is er geen weg terug meer. Een uur later zit het programma erop en stopt de opname. Dezelfde avond luisteren jouw familie en vrienden naar jouw eigen radioprogramma.

 

combi foto Finext Zelf Radio Maken
De Workshop Radio Maken is een onvergetelijke teambuildingsactiviteit. Voor een groep tot 10 deelnemers is het tarief 1.950 euro. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Zo maakte een gastredactie van Finext samen een uitzending over Eenvoud in organiseren, luister hier naar een fragment.

Deze organisaties gingen je voor in de Workshop Radio Maken:

Werkvorm
Een andere mogelijkheid is om radio maken in te zetten als werkvorm bij grotere events. Denk hierbij aan een strategiebijeenkomst, communicatietraining of kennissessie. Een groep met deelnemers van ABN AMRO, KLM, Asito en andere grote bedrijven ging je voor in een seminar over Duurzame Inzetbaarheid. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van radio maken bij jouw bijeenkomst of event, stuur dan een email.

3 gedachten over “WORKSHOP RADIO MAKEN

  1. Pingback:- People Power

  2. Pingback:Vebego maakt eigen radioprogramma in de Pressure Cooker - People Power

  3. Pingback:Workshops - People Power

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.