Als verandering de enige zekerheid is. Waarom huren organisaties dan nog adviseurs in om verandering te begeleiden of versnellen? Veranderingsvraagstukken moeten organisaties zelf gaan oplossen. Wat je wel goed kan gebruiken is een kritische blik van buitenaf en ervaringen van andere organisaties.

Graag blijven wij verbonden aan jouw organisatie om periodiek (bijvoorbeeld 1 keer per maand of 1 keer per kwartaal) mee te denken. In een bijeenkomst met jouw verandercoalitie of team spreken wij samen de ontwikkelingen en voortgang door. Waar loopt het soepel? Waar loopt het vast? Welke keuzes moeten er gemaakt worden? Hoe doen andere organisaties het? Vanuit onze expertise op gebied van sociale innovatie en mensgericht organiseren komen wij met vragen, idee├źn, ervaringen en mogelijke oplossingen. Daarna kun jij zelf weer aan de slag als motor van de verandering binnen jouw organisatie.

Met dit meedenk abonnement verbinden wij ons aan elkaar voor een jaar. Met een dag per afgesproken periode dragen wij vanuit onze kennis, ervaring en netwerk bij aan jouw veranderproces.

Voor NXP denkt People Power mee met de inzet van sociale innovatie om nog meer verbetering en innovatie te krijgen vanuit NXP collega’s.