Landelijk Clientenraden Congres 2016

Landelijk Clientenraden Congres 2016

Als je op zoek bent naar een ervaren, enthousiaste dagvoorzitter. En je wilt iemand die inhoudelijk gespecialiseerd is op thema’s als anders organiseren, arbeidsparticipatie, duurzame inzetbaarheid, leiderschap en HR. Dan is Glenn van der Burg een goede match om jouw congres, seminar of bijeenkomst te begeleiden. Hij denkt graag mee met je mee over het programma en is op zijn plek als jij zoekt naar een sfeervolle, ontspannen begeleiding. Klanten als Vakmedianet, Cosun, Aviko, eelloo, het Ministerie van VWS en NVP werken graag met hem. Wil je contact? Stuur een mail of bel, sms of WhatsApp via 06-22692560.

Over Glenn van der Burg
Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn werkt daar als oprichter van People Power elke dag vol vuur aan. Hij is presentator voor de podcasts en (online) events van klanten zoals TNO, Cosun, Enexis, MVO Nederland, Vakmedianet en Aviko. Op New Business Radio presenteert hij de radioprogramma’s People Power over de kracht van mensen in organisaties en Impact over duurzaamheid en de maatschappelijke impact van organisaties.

Glenn is auteur van de managementboeken ‘Boven het maaiveld’ en ‘Management Mythes’. Onlangs verscheen mijn derde boek: ‘Hoe werkt de mens?’ Dit boek schreef hij in samenwerking met prof. Rick van Baaren.

Glenn was dagvoorzitter van het congres van Blik op Werk “Fit to work”, ik heb Glenn ervaren als een prettige partner. De tevredenheid van de bezoekers over Glenn als dagvoorzitter was hoog. Daarnaast is Glenn makkelijk in omgang. Lidy Schilder, directeur Blik op Werk


Glenn is een goede en leuke dagvoorzitter. Hij bereidt zich goed voor, heeft een dosis humor, heeft veel interactie met de zaal en stelt goede vragen aan de sprekers. Daarnaast is het erg prettig om met hem samen te werken. Hij denkt mee met het programma en heeft creatieve ideeën over hoe je interactie en social learning met deelnemers stimuleert. Hij staat ook open voor nieuwe eventvormen en experimenten. Ik kan Glenn dan ook zeker aanraden als dagvoorzitter voor een event of congres. Cleo Wever, Portfolio Manager Events bij Reed Business Information NL