Welke programma’s van People Power zijn het best beluisterd? Hier lees je wat de top 5 is volgens de luister cijfers. In 2016 maakte wij 44 uitzending met in totaal meer dan 50 uur luisterplezier over de kracht van mensen in organisaties. In 2016 werd er 23.846 keer op play geklikt, waarvan 10.001 keer het einde van het programma werd gehaald.Ruim 5.000 keer werd een programma uit 2015 geluisterd! Onze keuze voor tijdloze content blijkt dus gewaardeerd te worden door jullie.

De top 5

5: Hoe kom je achter je WHY? De uitzending waarin studiogast Pieter Jan de Bree en presentator Glenn van der Burg in totale duisternis in gesprek gingen. Waarschijnlijk moeten we vaker bijzondere fratsen uithalen! De hoge score komt waarschijnlijk ook door het populaire thema, want in elke organisatie gaat het wel over de WHY van Simon Sinek.


Foto Pieter Hemels in studio People Power4: CEOs met People Power: Pieter Hemels. De afleveringen met CEOs of directeuren scoren altijd goed. De bazen hebben natuurlijk zelf een stevige netwerk en we schatten in dat er waardering is voor de persoonlijke verhalen.


3: Het perfecte team, met Peter Robertson. Populair thema, dat bij iedereen wel speelt. In combinatie met een topexpert zorgt dat voor een uitstekende mix.


2: CEOs met People Power: Erik Smithuis. Deze CEO van ICM trainingen en opleidingen vertelde openhartig over de overdracht van de macht in zijn bedrijf naar een nieuwe directeur.


1: Hoe KPN transformeert van een olietanker naar een vloot zeilboten. Interview met Lisette Oosterbroek, die de transformatie van KPN aanzwengelt, duwtjes geeft en enthousiasmeert. Zij geeft een uniek inkijkje in de veranderingen binnen de IT Reus.

Ook in 2017 gaan wij weer mooie programma’s maken over Mensgericht Organiseren. Laat ons weten welke onderwerpen of mensen jij graag hoort langskomen door te reageren op dit bericht!


0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.