Grote organisaties hebben een schat aan kennis, netwerk en ervaring op hun vakgebied te delen. Tegelijkertijd worstelen veel maatschappelijke organisaties met uitdagingen op specifieke expertisegebieden. Voor ABN AMRO ontwikkelden wij de Social Accelerator, een workshop waarin teams van Corporate Professionals aan vraagstukken van maatschappelijke organisaties worden gekoppeld. In een pressure cooker van één dagdeel werkt jouw team aan direct toepasbare oplossingen.


Hoe werkt het?

De maatschappelijke organisatie neemt het deelnemende team mee in hun dagelijkse werk en ligt hun vraagstuk toe. Het team werkt in kleine groepen aan het vraagstuk. Via nieuwe management technieken zoals Design Thinking, Lean Startup en Effectuation bouwen ze in hoog tempo aan concreet resultaat. In het resultaat verwerken zij hun eigen kennis, expertise en netwerk om te komen tot direct toepasbare oplossingen. Elke keer staan wij weer verstelt van wat je in 4 uur kunt bereiken.

Na het succes bij ABN AMRO is de Social Accelerator nu ook bij Capgemini, Alliander en a.s.r. uitgevoerd.

Testimonial
Wij hebben gewerkt aan een vraagstuk van Stichting Kinderdroomwens. Ze maken dromen waar voor kinderen met een trauma. Confronterend en aangrijpend; geluk is niet vanzelfsprekend. In teams hebben wij gewerkt aan het vergroten van het bestaansrecht deze stichting, wat tot concrete en uitvoerbare ideeën leidde. Blij met en trots dat wij vanuit Facility Management zoveel konden bijdragen.
– Roelien Ritsema van Eck – Directeur Facility Management bij ABN AMRO

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.