Over People Power

Elke organisatie bestaat uit mensen. Mensen maken of breken de organisatie. In veel organisaties is de kracht van mensen gedoofd door procedures en gesmoord door gedragspatronen. Wij geloven dat er enorm veel onbenut potentieel is. Meer innovatie, betere prestaties of hogere klanttevredenheid, jouw mensen zijn de sleutel. Maar hoe doe je dat als leider, ondernemer of professional? Hoe zorg jij ervoor dat jij de kracht van jouw mensen ontbrandt? Hoe zorg jij voor People Power?

In organisaties is zuurstof nodig om het vuur in mensen aan te wakkeren. Hiervoor ontwikkelen wij de strategie en faciliteren wij bijeenkomsten voor onze klanten. In deze sessies creƫren wij ruimte en vertrouwen om samen te werken aan innovatie, samenwerking, inzetbaarheid en leiderschap. Zodat het vuur bij mensen gaat branden voor betere prestaties en gelukkige mensen.

Naast zuurstof zijn er vonken van inspiratie nodig. Een ander perspectief om anders te kijken en anders te doen. People Power zorgt hiervoor door te vertellen over de kracht van mensen in organisaties. In ons wekelijkse radioprogramma interviewen we experts en leiders. We geven lezingen en workshops over thema’s als werkgeluk, leiderschap, inzetbaarheid, gedrags- en organisatieverandering. En we schrijven blogs en boeken.

Partners

Foto Pieter Jan de Bree
Pieter Jan de Bree
Foto Glenn van der Burg
Glenn van der Burg

 

 

 

 

 

 

Experts

Foto Rick van Baaren
Rick van Baaren
Foto van Jeroen Busscher
Jeroen Busscher
Meine van der Graaf
Meine van der Graaf
Foto Karen Makkes van der Deijl
Karen Makkes van der Deijl
Foto Harry Starren
Harry Starren
Foto Yolanda Stil
Yolanda Stil
Annette van Waning

Infographic People Power - kracht van mensgericht organiseren