Ben jij op zoek naar een moderator om jouw bijeenkomst, heidag, off-site of brainstorm te begeleiden? Dan helpen wij je graag.
 
Enthousiaste deelnemers
Deelnemers van bijeenkomsten nemen de tijd om uit hun drukke werk te stappen om samen aan de slag te gaan. Wij zorgen voor een goede besteding van hun kostbare tijd, met energieke begeleiding en een op maat gemaakt programma.
 

Bijeenkomst voor ABN AMRO

Programma op maat
In samenwerking met jou, ontwikkelen we een programma op maat voor het doel en de doelgroep van de bijeenkomst. In het programma zorgen wij altijd voor onderlinge verbinding, verrassende werkvormen en plezier. Denk hierbij aan het inzetten van de experimenten vanuit Lean Start-Up voor innovatie, de waarderende gesprekken vanuit het World Café voor betere samenwerking en de interview setting vanuit Design Thinking voor dieper begrip over vraagstukken.
 
MAIL ONS. KLIK HIER!
 

Offsite voor TomTom

Energieke moderatoren
Onze ervaren moderatoren werken graag met groepen waar ze samenwerking, openheid, ruimte en plezier brengen. En dat in een strakke tijdplanning die niemand als knellend ervaart. De borrel moet wel op tijd beginnen!

Vertrouwen
Kiezen voor een externe moderator voor jouw bijeenkomst vraagt veel vertrouwen. Je legt het lot van de bijeenkomst in de handen van iemand anders. Wij komen dan ook graag vrijblijvende met je in contact, zodat jij kan horen, zien en voelen of wij bij jouw bijeenkomst en organisatie passen.

Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op.
– Bel, sms of WhatsApp een van onze moderatoren.
Mail ons door hier te klikken.
– Of maak direct een (telefonische) afspraak om jouw bijeenkomst te bespreken. Klik hier om een (telefonische) afspraak in te plannen.

Onze moderatoren/strong>

Glenn van der Burg 0622692560

Pieter Jan de Bree 0646750732

 

 

 

 

 

 

 
Deze organisaties gingen je voor: