Foto Harry Starren

Harry Starren

Vanaf oktober is Harry Starren maandelijks te horen in online radioprogramma People Power. In Leading People Power gaat hij in gesprek met leiders en experts over het mythische fenomeen leiderschap.

Harry Starren schrijft en spreekt over samenleving, leiderschap en creativiteit, hij leidt strategie bijeenkomsten, begeleidt evaluatiebijeenkomsten van Raden van toezicht en Directies en hij coacht leidinggevenden. Harry is columnist van het Financieele Dagblad, van De Optimist en van het vakblad Communicatie. Velen kennen hem als oud-directeur van De Baak.

Harry Starren over leiderschap: “Het vertrouwen in management was lange tijd groot. Het gold als een oplossing. We zien steeds vaker dat management en managers eerder het probleem zijn. Wat gevraagd wordt is leiderschap. Het vermogen om verantwoordelijkheid te nemen én te geven.
Waar zien we er de voorbeelden van? En wat valt er van te leren?”

Met het besef dat goed leiderschap gevergd is, past het ook dit fenomeen kritisch te volgen. Het heeft schaduwzijden die belicht moeten worden. Daar hoef je de teem leider niet in het Duits voor te vertalen. Overspannen verwachtingen, absurde beloningen, misbruik van macht en vertrouwen.
Ook dat daar kijken we naar in dit programma. 
Welke voorbeelden zien we en wat valt juist van falend leiderschap te leren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van online-radio en podcasts? Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een partnership? Klik hier.

Categories: CEOs met People Power

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.