Ben jij op zoek naar een facilitator om jouw bijeenkomst, heidag, off-site of brainstorm te begeleiden? Dan helpen wij je graag.
 
Enthousiaste deelnemers
Deelnemers van bijeenkomsten nemen de tijd om uit hun drukke werk te stappen om samen aan de slag te gaan. Wij zorgen voor een goede besteding van hun kostbare tijd, met energieke begeleiding en een op maat gemaakt programma.
 

Bijeenkomst voor ABN AMRO

Programma op maat
In samenwerking met jou ontwikkelen we een programma op maat voor het doel en de doelgroep van de bijeenkomst. In het programma zorgen wij altijd voor onderlinge verbinding, verrassende werkvormen en plezier. Denk hierbij aan het inzetten van de experimenten vanuit Lean Start-Up voor innovatie, de waarderende gesprekken vanuit het World Café voor betere samenwerking en de interview setting vanuit Design Thinking voor dieper begrip over vraagstukken.
 
MAIL ONS. KLIK HIER!
 

Offsite voor TomTom

Energieke facilitators
Onze ervaren facilitators werken graag met groepen waar ze samenwerking, openheid, ruimte en plezier brengen. En dat in een strakke tijdplanning die niemand als knellend ervaart. De borrel moet wel op tijd beginnen!
 
Vertrouwen
Kiezen voor een externe facilitator voor jouw bijeenkomst vraagt veel vertrouwen. Je legt het lot van de bijeenkomst in de handen van iemand anders. Wij komen dan ook graag vrijblijvend met je in contact, zodat jij kan horen, zien en voelen of wij bij jouw bijeenkomst en organisatie passen.

Wil je in contact komen?

Onze facilitators

Glenn van der Burg 0622692560

Pieter Jan de Bree 0646750732


 

 

 

 

 

 

 

Deze organisaties gingen je voor: