Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

People Power Impact – de experts

08 augustus 2016-16:00 - 17:00

Te gast zijn Karen Maas, assistent professor Erasmus School of Economics en Lara Muller, directeur van OnImpact, beiden expert op het gebied van de maatschappelijke impact van bedrijven. Samen met Annette van Waning ga ik met hen in gesprek over nut en noodzaak van het vergroten van de Impact van bedrijven. Wat is impact? Hoe meet je het? Waar begin je? En is het een hype of hygiëne factor? Ook bellen we met Ronald Goedmakers, CEO van Vebego, we vragen hem waarom Vebego haar impact wil vergroten.

Dat alles in het tweede aflevering in de reeds programma’s die we samen met Vebego maken over Impact. Welke impact heeft jouw organisatie op de maatschappij? Hoeveel collega’s biedt jij werk? 10, 50 of misschien wel 1.000. Familie multinational Vebego heeft bijna 40.000 mensen in dienst en wil haar maatschappelijke impact vergroten. Maar hoe doe je dat? En wat is impact eigenlijk? In People Power krijg jij elke maand een unieke inkijk bij deze zoektocht van Vebego. Met experts, ervaringen van andere organisaties en Vebego collega’s. Luister maandag om vier uur naar People Power op New Business Radio. En denk mee via people-power.nl

logo new business radioElke maandag van 16 tot 17 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Klik hier om live te luisteren.

Gegevens

Datum:
08 augustus 2016
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.