Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opinie: Organisaties doen te weinig moeite om werk te bieden voor mensen met een handicap

31 oktober 2016-16:00 - 17:00

Door de participatiewet is er bij organisaties een urgentie ontstaan om mensen met een handicap banen te bieden. Veel organisaties worstelen met de manier om dat succesvol te doen. De weg via de reguliere werving en selectie kanalen leidt tot veel frustratie en geen resultaat. Maar hoe moet het dan wel? En hoeveel moeite kost werkgevers dat?

Te gast in de studio zijn Sven Romkes, diversity officer bij ABN AMRO en Erik Nanninga, pionier in Inclusief Organiseren van Onbegrensd Talent. En we bellen ook nog met Niel Cortenraad, Managing Director Public Sector bij Vebego.

Deze aflevering is onderdeel van de reeks People Power Opinie over de toekomst van de arbeidsmarkt. Meer dan 1 miljoen ZZPers. Blijft de flexibilisering doorzetten? En is dat eigenlijk een goede zaak? De zorg dreigt onbetaalbaar te worden met meer dan meer dan 1 miljoen werknemers. Kan dat niet slimmer? Veel mensen zijn langdurig zonder werk. Is er een dwangmiddel nodig voor werkgevers? In People Power Opinie gaan experts en ondernemers in gesprek over de toekomst van de arbeidsmarkt. Luister maandag om 4 uur naar New Business Radio voor verrassende visies en opvallende oplossingen. En geef jouw mening op people-power.nl

Gegevens

Datum:
31 oktober 2016
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,