Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwikkelgesprekken moeten gaan over talent, groei en motivatie

26 september 2016-16:00 - 17:00

Te gast zijn Saskia Tjepkema van Kessel&Smit en Anna van der Horst van eelloo. Samen werken zijn aan de vraag: hoe organisaties ontwikkel- of beoordelingsgesprekken zo kunnen inrichten dat het niet alleen gaat om beoordelen, maar vooral om talent, groei en motivatie? Waarom werkt de beoordelingscyclus of het POP gesprek nu niet? Waar wordt er geëxperimenteerd met andere vormen? En wat kunnen wij daar van leren?

Ook in deze aflevering van People Power een primeur: de eerste aflevering van Aukjes Aanrader, waarin Aukje Nauta een aanrader met jullie deelt over Duurzame Inzetbaarheid.

logo new business radioElke maandag van 16 tot 17 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Klik hier om live te luisteren.

Gegevens

Datum:
26 september 2016
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.