Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Impact

19 september 2016-16:00 - 17:00


Te gast is Jacobine Das Gupta, Director Brighter Living Solutions bij DSM. Hoe stelt DSM de positieve impact van haar producten centraal voor hun strategische productontwikkeling? Ook gaan we in gesprek met Aukje Nauta, partner bij FactorVijf en voormalig lid van de Sociaal Economische Raad. Wat is, naast een salaris en de bijbehorende belastingen, de waarde van werk voor mensen en de maatschappij? En natuurlijk is Annette van Waning van Vebego aanwezig om mee te praten en ons mee te nemen en de voortgang van het Impact project van Vebego.

De vierde aflevering in de reeks programma’s die we samen met Vebego maken over Impact. Welke impact heeft jouw organisatie op de maatschappij? Hoeveel collega’s biedt jij werk? 10, 50 of misschien wel 1.000. Familie multinational Vebego heeft bijna 40.000 mensen in dienst en wil haar maatschappelijke impact vergroten. Maar hoe doe je dat? En wat is impact eigenlijk? In People Power krijg jij elke maand een unieke inkijk bij deze zoektocht van Vebego. Met experts, ervaringen van andere organisaties en Vebego collega’s. Luister maandag om vier uur naar People Power op New Business Radio. En denk mee via people-power.nl

logo new business radioElke maandag van 16 tot 17 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Klik hier om live te luisteren.

Gegevens

Datum:
19 september 2016
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.