Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe stoom je vluchtelingen klaar voor de arbeidsmarkt?

11 juli 2016-16:00 - 17:00

Foto van Ronald Lievens en Siebren Houtman, initiatiefnemers van de Competence Card


Te gast zijn prof. Ton Wilthagen van de Universiteit van Tilburg, Ronald Lievens en Sybren Houtman van MeursHRM. Samen zijn zij initiatiefnemers van de Competence Card, een hulpmiddel waarmee vluchtelingen aan de hand van enkele stappen een compleet beeld kunnen schetsen van hun professionele achtergrond, competenties en persoonlijkheid. Hiermee krijgen zij inzicht in hun talenten en kan gericht gezocht worden naar vacatures of scholing.

Hoe is het initiatief ontstaan? Hoe werkt het? Wat zijn de resultaten? En waar kan het nog meer toegepast worden? In People Power vragen wij het de initiatiefnemers.

logo new business radioElke maandag van 16 tot 17 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Gegevens

Datum:
11 juli 2016
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,