Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Best Workplaces

30 maart 2015-16:00 - 17:00

Great Place To Work doet al jaren onderzoek in verschillende landen naar goed werkgeverschap. Op 24 maart werden de Best Workplaces 2015 bekend gemaakt. In de studio een van de winnaars: &Samhoud. Jeroen Geelhoed, partner bij &Samhoud vroegen wij naar de geheimen van een super werkomgeving waar medewerkers en bedrijf floreren.

Vier jaar geleden werd &Samhoud Best Workplace van Europa. Na een afwezigheid van vier jaar deden ze in 2015 weer mee. Hoe is dat?

Wat doet &Samhoud anders dan andere organisaties? Jeroen vertelt over de doorontwikkeling van de vorming van persoonlijke visies van alle medewerkers van &Samhoud. Daarnaast de evolutie van 360graden feedback naar 365dagen feedback.

Wat doet &Samhoud voor haar klanten om een Great Place To Work te worden? In de top 10 van Great Place To Work staat DELA, klant van &Samhoud. Jeroen vertelt over de ontwikkeling van DELA als Best Workplace.

Welke tips heeft Jeroen Geelhoed voor jou om een Great Place To Work te worden?
– Goed werkgeverschap is geen op zichzelf staand doel
– Je moet het intrinsiek willen
– Luisteren naar wat belangrijk is
– Kies 1 verbeterpunt en doe dat echt goed

Halverwege belden wij ook nog met Erik van Riet, directeur van Great Place To Work in Nederland over het belang en onderzoek naar goed werkgeverschap.

Gegevens

Datum:
30 maart 2015
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie├źn:
,
Evenement Tags:
, , ,

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.