Over People Power

Elke organisatie bestaat uit mensen. Mensen maken of breken de organisatie. In veel organisaties is de kracht van mensen gedoofd door procedures en gesmoord door gedragspatronen. Wij geloven dat er enorm veel onbenut potentieel is. Meer innovatie, betere prestaties of hogere klanttevredenheid, jouw mensen zijn de sleutel. Maar hoe doe je dat als leider, ondernemer of professional? Hoe zorg jij ervoor dat jij de kracht van jouw mensen ontbrandt? Hoe zorg jij voor People Power?

People Power zorgt voor vonken van inspiratie door te vertellen over de kracht van mensen in organisaties. In ons wekelijkse radioprogramma interviewen we experts en leiders. We geven boeken en lezingen en workshops over thema’s als werkgeluk, inzetbaarheid en organisatieverandering. En we schrijven blogs en boeken.

Naast vonken is er zuurstof nodig om het vuur in mensen aan te wakkeren. Hiervoor faciliteren wij bijeenkomsten voor onze klanten. In deze sessies creƫren wij ruimte en vertrouwen om samen te werken aan innovatie, samenwerking, inzetbaarheid en leiderschap. Zodat het vuur bij mensen gaat branden voor betere prestaties en gelukkige mensen.

Onze mensen

Foto Glenn van der Burg
Glenn van der Burg
Foto Pieter Jan de Bree
Pieter Jan de Bree
Foto Yolanda Stil
Yolanda Stil
Meine van der Graaf
Meine van der Graaf
Doekes Prakken
Doekes Prakken
Rick van Baaren
prof. Rick van Baaren
Foto Karen Makkes van der Deijl
Karen Makkes van der Deijl

Infographic People Power - kracht van mensgericht organiseren