Facilitator, begeleiding op maat

Foto facilitator bij Young Professional Programma
Sessie voor Young Professionals
Ben je een bijeenkomst, brainstorm, strategiesessie of heidag aan het organiseren? En ben je op zoek naar een facilitator? Dan helpen we je graag!

Om in relatief beperkte tijd te komen tot een goed gesprek, waarin gewerkt wordt aan een gezamenlijk eindresultaat, is een doordacht ontwerp van een bijeenkomst, passende werkvormen en actieve begeleiding van een facilitator nodig.

Foto facilitator bij brainstorm
Brainstorm sessie voor ABN AMRO
Door het proces volledig af te stemmen op het beoogde doel, wordt het mogelijk om snel vertrouwen te wekken, een open sfeer te creëren en ruimte om naar elkaar te luisteren. Stapsgewijs wordt de groep deelnemers begeleid om van inventariseren, via prioriteren te komen tot een gezamenlijke uitkomst van de sessie. Met als eindresultaat een richting, een visie, een besluit, een werkwijze en vooral een energieke, geïnspireerde groep.

Wij geloven hierin dat de weg naar het resultaat toe, net zo belangrijk is als het eindresultaat. De manier waarop samen wordt gewerkt in de sessie, de werkvormen, de openheid van gesprekken, het zogenaamde proces, is een interventie op zich. Deelnemers aan de bijeenkomsten die wij begeleiden, ervaren nieuwe manieren van werken en gesprekken. Hierdoor gaan ze deze ervaren werkwijze toepassen in hun eigen praktijk. Denk hierbij aan het inzetten van de experimenten vanuit Lean Start-Up voor innovatie, de waarderende gesprekken vanuit het World Café voor betere samenwerking en de interview setting vanuit Design Thinking voor dieper begrip over vraagstukken. Hierbij zijn wij geen aanhangers van 1 methodiek of model, maar kiezen wij samen met jou voor een op maat gesneden inzet van nieuwe werkwijzen voor jouw vraagstuk.

Onze facilitators

Foto Glenn van der Burg
Glenn van der Burg – 0622692560
Doekes Prakken
Doekes Prakken – 0631975993
Foto Facilitator Pieter Jan de Bree
Pieter Jan de Bree – 0646750732

 

 

 

 

 

 

 
Veel bedrijven gingen je voor zoals NXP, Alliander, Capgemini, ABN AMRO, Peeze, het ministerie van VWS en Facility Management Nederland. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Bel, sms of WhatsApp naar de mobiele nummer van Doekes, Glenn of Pieter Jan of via onderstaand formulier:

Mailen kan natuurlijk ook, naar info@people-power.nl